Vi är Prosperton

Din heltäckande partner inom ekonomi, finans och analytics.

Oavsett om du är ett nystartat företag eller ett bolag i snabb tillväxt, erbjuder vi skräddarsydda lösningar inom allt från redovisning och finansieringsfrågor till riskhantering, business intelligence och datadrivna insikter.

Våra prioriteringar

01

Samarbete

I varje uppdrag ser vi möjligheten till gemensam tillväxt och framgång. Vi utvecklas, och lär oss, tillsammans.

02

Engagemang

Varje företags resa är unik, och därför engagerar vi oss helhjärtat i varje uppdrag vi tar oss an.

03

Innovation

Vi omfamnar ny teknologi och modern dataanalys för att ge dig de bästa lösningarna på dina utmaningar.

Vi tror på samspelet mellan teknologi och personligt engagemang

Innovativ teknologi erbjuder eleganta lösningar, men det är kombinationen av dessa med vår personliga rådgivning som skapar bestående värde. Vi prioriterar att bygga långvariga relationer, förstå dina unika behov och tillsammans med dig skapa helhetslösningar som driver ditt företag framåt.

Vi skapar ordning bland finanser och data

Efter många år som yrkesverksam inom finansiell strategi och dataanalys inom tech- och finansbolag, insåg Prospertons grundare hur många företag som kämpar med ordning och reda bland sina finanser. Han såg också hur mycket tid som gick förlorad i repetitiva ekonomiprocesser och hantering av inkonsekvent finansiell data. Något som hindrade dem från att helt fokusera på sin kärnverksamhet och nå högre höjder.

Driven av denna insikt grundades Prosperton med målet att erbjuda företag såväl allmänt finansiellt kunnande som analytisk expertis och individuellt anpassad rådgivning. Så att de kan återvända till att göra det de älskar – att driva och utveckla sina affärer.

Prosperton är din strategiska finansiella partner och din externa ekonomiavdelning. I nära partnerskap med våra kunder skapar vi finansiell ordning och reda, sunda finanser och en tydlig överblick över både nyckeltal och data. Vi analyserar nuvarande risker och genererar framåtblickande prognoser för att skapa verkligt värde på lång sikt och navigera genom de ekonomiska utmaningar och möjligheter som finns.

Medan du koncentrerar dig på din kärnverksamhet, ser vi på Prosperton till att dina ekonomiprocesser, finansiella data och strategier är i ordning.

Rasmus Rehn

Grundare

Våra tjänster

Ekonomitjänster

Skapa utrymme för tillväxt och minska kostnaderna med en extern ekonomiavdelning. Vi hanterar allt från bokföring och redovisning till löneadministration och finansiell rapportering. Smidigt, snabbt och digitalt – så att du kan fokusera på din affär.

Konsultlösningar

Få tillgång till våra experter inom ekonomi, finans och analytics. Oavsett om du behöver strategisk rådgivning, stöd i transaktionsprocesser eller insikter för att fatta datadrivna beslut, står vårt team redo att stödja din verksamhet genom alla steg.

Extern ekonomiavdelning eller finansiell partner?

Alla bolag är olika, och kräver därför olika lösningar. Prosperton har lång erfarenhet och bred kompetens inom såväl ekonomi och finans som datadriven analys. Det innebär att du får en heltäckande partner som kan tillgodose de flesta av dina behov. Beskriv vad du behöver hjälp med så hittar vi ett upplägg som passar just dig och ditt bolag.